Domainnév/2 év
2900 Ft + Áfa

Tárhely/200 Mb/év
4900 Ft + Áfa

 

 

kezdõlap newsite.hu referenciáink árajánlatkérés kapcsolat


 

Kereső optimalizálás

A látogatók jelentős hányada a Google és más hasonló kulcsszavas keresők által érkezik egy weboldalra. Ezért kiemelten fontos a keresőoptimalizálás, amelynek eredményeképpen honlapunk bizonyos kulcsszavakra előrébb kerülhet a találati listákon, mint más, konkurens cégek oldalai. Ez egy külön szakterület, amelynek szerepe egyre nő, hiszen a találati sorrendben valószínű, hogy a szolgáltatásaink konkurenciájával kell felvennie a versenyt a látogatók kattintásaiért, vagyis sokan pl. a Google találati listája alapján találnak rá arra a cégre, ahol pénzüket elköltenék. Az optimalizálás első lépése a honlap kulcsszavainak kiválasztása. Érdemes minél kevesebbet, 2-5 szót választani, mert ha túl sok szóra optimalizáljuk az oldalt, akkor jelentősen csökkenhet a hatékonyság. Emellett fontos, hogy esélyesek legyünk a találati lista elejére, vagyis az adott kulcsszóra az első helyek jelenlegi birtoklói legyőzhetőnek tűnjenek (a régóta és jól optimalizált oldalak és a nagyon népszerű oldalak ritkán előzhetőek meg)
 
Mit kínálunk és milyen áron?
 
Az optimalizálás folyamata egy átfogó, egyszer elvégzendő szakaszra, valamint egy rendszeresen elvégzendő, szinten tartó-javító munkafázisra bontható. A reklámcsomagjaink mindegyike lehetőséget ad kiváló eredmények elérésére és megtartására a fontosabb keresőkben és mindezt utólagos, teljesítmény szerinti díjazás mellett. Míg az optimalizálás alapmunkálatai a honlap forráskódjában végzendőek, fontos a honlap külső megtámogatása is - a honlapot reklámozó weboldalak és a rá mutató szöveges hivatkozások által. Még jobb, ha a kettő összhangban van egymással.
 

Standard reklámcsomag: 15.000Ft+Áfa/hó

Az online reklámozás 2 meghatározó elemét tartalmazza:
a keresőoptimalizálást és az átkattintásalapú (teljesítményarányos) hirdetési formát.

Elszámolási mód: A keresőoptimalizálás után kizárólag akkor számolunk fel díjat, ha az sikeres volt. A díjszámítás módját előzetesen állapítjuk meg az optimalizálandó kulcsszavak alapján. A hosszútávú eredményességéhez rendszeres háttérmunkára van szükség, azonban ez is teljesítményalapú. Az eredményeket dokumentáljuk és a következő havi fix reklámdíjból vonjuk le. A fennmaradó összeget, illetve az első havi reklámcsomag díját teljes egészében átkattintásalapú reklámra fordítjuk, amely szintén eredményalapú, hiszen csak a ténylegesen érkeztetett látógatók után fizet a megrendelő, nem a megjelenések száma után.

E két látogatottságnövelő forma kombinációja lehetővé teszi, hogy a piaci árnál lényegesen olcsóbban jusson új látogatókhoz.

Standard Plus reklámcsomag: 55.000Ft+Áfa/hó
 
A csomag lehetőséget ad képi és szöveges átkattintásalapú online reklámok kombinálására, adott esetben brand építésre, több termék/szolgáltatás külön reklámozására, akár egyidejűleg is. A keresőoptimalizálás szintén fontos része lehet a csomagnak, ennek csomagon belüli arányát az ügyfél határozza meg. A Standard Plusban szintén minden reklám típus (beleértve az optimalizálást is) teljesítményhez kötött, az elszámolás módja megegyezik a Standard csomag leírásában olvashatókkal. A Standard Plus reklámcsomagot elsősorban webáruház-üzemeltetőknek és online szolgáltatásokat kínáló vállalkozásoknak ajánljuk, illetve olyan cégeknek, akik fontosnak tartják az internetes márkaépítést is.

 
<

Newsite.hu
copyright@2006

weboldal készítés weboldal tervezés webdesign weboldal frissítés weboldal fejlesztés keresőoptimalizálás tárhelyszolgáltatás domainlevédés - info@newsite.hu

 

 

Linkajánló

Webdesign - www.newsite.hu Weboldal készítés - www.newsite.hu Weboldal tervezés - www.newsite.hu Honlapkészítés - www.newsite.hu Weboldal frissítés - www.newsite.hu Egyedi weboldalak - www.newsite.hu Elegáns weboldalak - www.newsite.hu Linkajánlás - www.newsite.hu

Teljes arculat - www.newsite.hu